Πρόταση για τον Κουλιμπαλί!

Η Αλ Αϊν του Μάρκους Μπεργκ κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό κοντά στις 500-600 χιλ. ευρώ για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί και ο Αφρικανός άσος αναμένεται να μεταβεί άμεσα στα γραφεία της ΠΑΕ για να τη συζητήσει.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Αϊν αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες ώρες ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η Αλ Αϊν κατέθεσε πρόταση για την αγορά του γύρω στις 500-600.000 ευρώ.

Η ομάδα στην οποία πωλήθηκε ο Μάρκους Μπεργκ έδειξε εμπράκτως το ενδιαφέρον της για τον Αφρικανό άσο, ο οποίος είναι το κλειδί της υπόθεσης για το αν θα προχωρήσει η επικείμενη συμφωνία των δύο συλλόγων.

Σε περίπτωση που ο Κουλιμπαλί δώσει τη συγκατάθεσή του και ικανοποιηθεί από όσα του προσφέρει ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας, τότε οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.