Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Λεβαδειακός, Δημήτρης Φαράντος, «αποκάλυψε» ότι ο αποψινός αγώνας με τον Παναθηναϊκό οδεύει προς αναβολή για την Κυριακή.
«Μοναδικός υπεύθυνος είναι ο διαιτητής και πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις των υπευθύνων. Δεν θα μπω στη διαδικασία να κρίνω, οι υπεύθυνοι παίρνουν τις αποφάσεις και φυσικά μαζί με αυτές και τις ευθύνες. Σίγουρα ήταν δύσκολο να ξεκινήσει το παιχνίδι, αλλά το πόσο δύσκολο είναι απόφαση του διαιτητή, ο οποίος δοκίμασε τον αγωνιστικό χώρο και αποφάσισε ότι μπορεί να ξεκινήσει.
Νομίζω ότι τελικά θα συνεχιστεί αύριο, βέβαια πιθανότατα ο καιρός θα είναι ο ίδιος και την Κυριακή. Εμείς έχουμε υποχρέωση να είμαστε εδώ, όπως και οι διαιτητές. Είναι πάντα δύσκολα τα καιρικά φαινόμενα στην Λιβαδειά», ανέφερε ο κ. Φαράντος στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού Novasports.