Απέρριψε Ολυμπιακό λόγω Εθνικής Ισπανίας ο Ντεουλοφέου

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να κάνει το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Ζεράρ Ντεουλοφέου, ωστόσο η επιθυμία του παίξει στην Εθνική Ισπανίας «χάλασε» το deal.

Τις τελευταίες ημέρες οι «ερυθρόλευκοι» επιχείρησαν να αποκτήσουν με δανεισμό τον 24χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό ενώ στην όλη υπόθεση καθοριστικό ρόλο υπέρ του Ολυμπιακού διαδραμάτισαν οι Βαλβέρδε, Γκαρσία αλλά και ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Έβερτον Μιραλάς.

Παρόλα αυτά, το γεγονός πως θέλει να βρίσκεται σε ομάδα κορυφαίου πρωταθλήματος για να διεκδικήσει θέση στους «φούριας ρόχας» ενόψει τους προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Ρωσία αποφάσισε να υπογράψει συμβόλαιο δανεισμού στον σύλλογο της Premier League, την Γουότφορντ.