«Ο Αλαφούζος έβαλε 4.5 εκατ. ευρώ, εσείς τι έχετε βάλει;»

Μία απίστευτη ατάκα του Αλέκου Σφυρή στους απλήρωτους εδώ και έξι μήνες εργαζόμενους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε να τους εξαγριώσει ακόμα περισσότερο.

Όπως διαβάσατε και χθες, οι εργαζόμενοι στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκονται στα όριά τους καθώς πλέον αντιμετωπίζουν σημαντικό βιοποριστικό πρόβλημα μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να «βαρέσει κανόνι» και να τους έχει απλήρωτους εδώ και έξι μήνες.Έτσι, χθες όταν τους ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Αγησίλαου Τουμαζάτου εκείνοι ζήτησαν να μάθουν πότε πρόκειται να πληρωθούν.

Για μία ακόμα φορά έλαβαν υποσχέσεις πως ως την Παρασκευή θα έχουν απάντηση, ωστόσο εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικοί καθώς ανάλογες εγγυήσεις έχουν λάβει και στο παρελθόν χωρίς όμως να τηρηθούν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε μία φράση του Αλέκου Σφυρή που βρίσκεται στην τετραμελή επιτροπή που θα τρέχει τα θέματα της ομάδας στο εξής, να κάνει ακόμα πιο άσχημο το κλίμα.

Πιο συγκεκριμένα τους είπε «Ο Αλαφούζος από την μέρα που ανακοίνωσε ότι φεύγει, έχει βάλει 4.5 εκατομμύρια ευρώ, εσείς τι έχετε βάλει». Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η φράση αυτή εξαγρίωσε αρκετούς εργαζόμενους και η κατάσταση πήγε να ξεφύγει.