«Φουλάρει» για ανανεώσεις την Μεγάλη Εβδομάδα

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2/4, 19:30) έχουν στραμμένο αποκλειστικά το βλέμμα τους στην ΑΕΚ και κατόπιν θα θέσουν προτεραιότητα την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων με τις ανανεώσεις.

Τους τελευταίους μήνες έχουν γίνει οι απαραίτητες διεργασίες των ιθυνόντων των «κιτρινόμαυρων» με τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια είτε εκπνέουν είτε απαιτούν αναπροσαρμογή προς τα πάνω.

Βασικότερη εκκρεμότητα είναι το μέλλον του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο και άξονας των συζητήσεων είναι νέα διετούς διάρκειας συνεργασία.

Πρώτη ουσιαστική και αναλυτική επαφή αναμένεται να γίνει και με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, άμα την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Τέλος, στην λίστα υπάρχουν και οι Σιμόες, Κονέ για να «κλείσουν» οριστικά το ανοιχτό τετραπλό μέτωπο.