Μακριά από τον Ολυμπιακό βλέπουν το μέλλον του Καρίμ Ανσαριφάρντ οι συμπατριώτες του, με το τελευταίο χρονικά δημοσίευμα να κάνει λόγο για πώλησή του μετά το Μουντιάλ.
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ο πιο «καυτός» παίκτης του Ολυμπιακού φέτος, έχοντας φτάσει τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και αποδίδοντας κατά κανόνα σε υψηλό επίπεδο. Παρ' όλα αυτά, το προσεχές καλοκαίρι θα είναι μεγάλο για τους «ερυθρόλευκους» και κατά τη διάρκεια της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου όλοι θα έχουν την τιμή τους.
Στην παρούσα φάση, κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το μέλλον των περισσότερων παικτών, ενώ για κάποιους εξ αυτών η κατάσταση δεν θα ξεκαθαρίσει παρά μόνο μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Αυτό ακριβώς τονίζουν και για τον Ιρανό επιθετικό οι συμπατριώτες του. Ότι δηλαδή μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πουληθεί από τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα Khabar Varzeshi αναφέρει ότι «ο Ανσαριφάρντ διανύει τις τελευταίες του μέρες στην Ελλάδα. Έχει ήδη προτάσεις από τη Bundesliga και δείχνει απίθανο να παραμείνει στην Ελλάδα μετά το Μουντιάλ».
Βεβαίως, αξίζει να σημειωθεί ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο, το ΟΚ θα πρέπει να δώσει ο Ολυμπιακός αφού φυσικά πρώτα ικανοποιηθεί οικονομικά.