«Ελληνικές ομάδες θέλουν τον Λιούγια»

Ο Ραούλ Ρόχας, πρόεδρος της Σπορτ Χουανκάγιο, ανέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα για τον 26χρονο χαφ της ομάδας του.

Στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα της Σούπερ Λιγκ μπαίνει ο Μάρκος Αλεξάντερ Λιούγια Κριστομπάλ, αν έχουν βάση τα όσα ανέφερε ο Ραούλ Ρόχας. Πρόκειται για τον πρόεδρο της Σπορτ Χουανκάγιο, η οποία αγωνίζεται στο δεύτερο γκρουπ της πρώτης κατηγορίας του Περού, ο οποίος ανέφερε ότι ο παίκτης του βρίσκεται στο «στόχαστρο» ελληνικών ομάδων. Μάλιστα έκανε λόγο για τρεις, οι οποίες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 26χρονου χαφ. «Θέλουμε να συνεχίσει εκτός και περιμένουμε να έρθει ο Ιούλιος, με σκοπό να ανοίξει η αγορά για τους ξένους παίκτες στην Ευρώπη. Τον έχουν ζητήσει από την Ελλάδα και την Κολομβία», είπε σχετικά.

Πάντως τα πράγματα για τον βραχύσωμο χαφ (1.68) ίσως και να μην είναι τόσο απλά. Με 15 συμμετοχές και 1 γκολ φέτος, ο Λατινοαμερικανός αγωνίζεται κυρίως ως «8αρο-10αρο». Προφανώς και έχει προταθεί σε πολλές ελληνικές ομάδες, άρα το όνομά του καλό θα είναι να... υπάρχει στο κάδρο. Αλλά ως εκεί.