Αυλαία σε κατάμεστη Τούμπα

Περισσότεροι από 20.000 φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να βρεθούν αύριο στις κερκίδες της Τούμπας προκειμένου να πουν το δικό τους "ευχαριστώ" στους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι φίλοι του Δικεφάλου, αναμένεται να κατακλύσουν την Τούμπα, με τη δίψα του κόσμου να είναι μεγάλη, ώστε να δει από κοντά για τελευταία φορά την ομάδα.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θέλει να πει το δικό του ευχαριστώ στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για όσα πέτυχε εντός αγωνιστικών χώρων και αφετέρου για να τους δώσει την καλύτερη δυνατή στήριξη ενόψει του τελικού του ΟΑΚΑ εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θέλει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη ως Κυπελλούχος. 

Η κίνηση από την Τετάρτη μέχρι και σήμερα είναι αρκετά μεγάλη και αναμένεται να κορυφωθεί την αυριανή ημέρα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.