Μασούντ: «Ξεχωριστός αντίπαλος η Ελλάδα»

Το Ιράν προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και ο Σοτζέι Μασούντ αναφέρθηκε στα δύο προσεχή φιλικά με αντιπάλους τις Τουρκία και Ελλάδα.

Ο μέσος της ΑΕΚ, ο οποίος μίλησε σε μέσα της πατρίδας του, θεωρεί σημαντική αναμέτρηση εκείνη με τους παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε, κάνοντας μάλιστα ρητή αναφορά στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Βέλγιο.

«Γνωρίζουμε αρκετά για την Τουρκία και την Ελλάδα. Η Τουρκία είναι μία ομάδα που είναι καλή τακτική και καλά τοποθετημένη στο γήπεδο και θα μας βοηθήσει αρκετά αυτό το παιχνίδι. Το στιλ της ελληνικής ομάδας μοιάζει αρκετά με αυτό που θα αντιμετωπίσουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο», σχολίασε αρχικά ο έμπειρος άσος και κατέληξε:

«Και το παιχνίδι με την Ελλάδα θα είναι αρκετά σημαντικό. Έχουν πάντα μία καλή ομάδα και πάντα αποτελεί ξεχωριστό αντίπαλο για τις ευρωπαϊκές ομάδες. Στα προκριματικά του Μουντιάλ αποκλείστηκαν στις λεπτομέρειες. Η Ελλάδα κέρδιζε στο 89’ το Βέλγιο και τελικά ο αγώνας αναδείχθηκε ισόπαλος. Πιστεύω ότι θα είναι δύο εξαιρετικά παιχνίδια πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο».