Καμία επίσημη πρόταση για Πέλκα

Οι Τούρκοι μπορεί να επιμένουν για τον Δημήτρη Πέλκα και την Μπεσίκτας, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο τουρκικός σύλλογος δεν έχει καταθέσει καμία επίσημη πρόταση αγοράς του Ελληνα μεσοεπιθετικού.

Καθημερινά το όνομα του Δημήτρη Πέλκα ακούγεται για την Μπεσίκτας, με τους Τούρκους, να επιμένουν πως οι "ασπρόμαυροι" έχουν ως βασικό τους στόχο τον άσο του ΠΑΟΚ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Παρόλα αυτά οι Τούρκοι, έχουν εκδηλώσει μόνο φιλολογικά και μέσω τρίτων το ενδιαφέρον τους στον ατζέντη του Πέλκα, δίχως να έχουν προβεί σε καμία επίσημη πρόταση αγοράς του, μη δείχνοντας διατεθημένοι να πληρώσουν τα επτά εκατομμύρια ευρώ που είναι και τα χρήματα της ρήτρας του ποδοσφαιριστή.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ, αλλά και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έχουν άλλωστε καταστήσει σαφές πως θέλουν ο 24χρονος να παραμείνει για τουλάχιστον μία ακόμα σεζόν στην Τούμπα και σκοπεύουν ως... δέλεαρ να προχωρήσουν σε νέα αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, για να φανερώσουν με... αποδείξεις πως θέλουν πάνω του να "χτιστεί" ΠΑΟΚ της νέας σεζόν.

Από τη δική του πλευρά, ο Πέλκας, ενημερώνεται και αυτός από το διαδίκτυο για όσα γράφονται και ακούγονται σχετικά με την Μπεσίκτας, αλλά και από σχόλια και μηνύματα που του αφήνουν οι οπαδοί της Μπεσίκτας στους λογαριασμούς που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το τι θα συμβεί σε αυτή την περίπτωση, είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, με τις προβλέψεις όμως να αναφέρουν πως οι Τούρκοι, ναι μεν θα κάνουν πρόταση, όχι όμως στα λεφτά που θέλει ο ΠΑΟΚ.