Μιλάει με Αλαφούζο και φεύγει ο Παϊρόζ!

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, συναντά το μεσημέρι της Πέμπτης τον Γιάννη Αλαφούζο στον ΣΚΑΪ για να συζητήσουν τις εξελίξεις γύρω από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κατόπιν θα αναχωρήσει άμεσα για το Λονδίνο.

Η ώρα της τελικής κρίσης για την ιστορική αλλαγή σκυτάλης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός πλησιάζει και οι επαφές των εμπλεκόμενων μερών έχουν πάρει «φωτιά» τις τελευταίες ώρες. 

Ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ήρθε... εσπευσμένα στην Αθήνα τα ξημερώματα της Τετάρτης αμέσως μετά την πληροφορία της συνάντησης που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ μέσω του Athens Alive.

Κι ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της δημοσιοποίησης από την πλευρά της κυβέρνησης για την αποδοχή του πρότζεκτ και την μικρή αλλά άκρως σημαντική τροποποίηση του συντελεστή δόμησης, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο του τελευταίου στον ΣΚΑΪ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παϊρόζ δεν πρόκειται να παραμείνει πολλές μέρες στην Αθήνα, αλλά θα μεταβεί άμεσα στο Λονδίνο, όπου θα συναντηθεί με άμεσους συνεργάτες του.

Αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί ακόμα και αμέσως μετά το ραντεβού του με τον Αλαφούζο, το οποίο σχετίζεται ασφαλώς με τις εξελίξεις στην πράσινη ΠΑΕ, ενώ λέγεται ότι θα δοθεί από την πλευρά του Παϊρόζ και τραπεζική εγγύηση μεγάλου ποσού που θα διασφαλίζει και τυπικά την οικονομική φερεγγυότητά του.