«Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό!»

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος από την Γουινέα, Μαντί Καμαρά αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως μιλάει συχνά στο τηλέφωνο με τον Φρανσουά Μοντέστο.  

Ο ταλαντούχος μέσος της Αζαξιό είναι κλεισμένος εδώ και μήνες από τον Ολυμπιακό. Ο Μαντί Καμαρά την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Κορσικής στον τελικό των πλέι-οφ κόντρα στην Τουλούζ όπου θα κριθεί η άνοδος της ομάδας του στη Ligue 1.

Ακολούθως, ο Αφρικανός θα ταξιδέψει για την Ελλάδα προκειμένου να ενταχθεί στον Ολυμπιακό. Ο Μαντί Καμαρά μάλιστα δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους».

«Ήμουν στην Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο και επισκέφθηκα τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας επαγγελματικός σύλλογος και μου αρέσει που θα βρίσκομαι εκεί. Επικοινωνώ συχνά με τον αθλητικό διευθυντή (Μοντέστο). Μάλιστα με πήρε και σήμερα τηλέφωνο. Μετά από κάθε ματς της Αζαξιό με καλεί και αναλύει την εμφάνιση μου.

Επίσης μου δίνει συμβουλές για το πως θα πρέπει να διαχειρίζομαι το lifestyle μου για να γίνω σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Ανυπομονώ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό τον Ιούνιο».