250.000 στον Δώνη και το επιτελείο του

Η πρόταση που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός στον Δώνη και τους συνεργάτες του και ο μοναδικός λόγος που μπορεί να χαλάσει το deal.

Το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού είναι ο Γιώργος Δώνης. Ο Μακεδόνας τεχνικός αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και με τα υπάρχοντα δεδομένα ο 49χρονος προπονητής θα ξαναφορέσει τη φόρμα του Παναθηναϊκού μετά από 22 χρόνια, όταν ως παίκτης είχε πραγματοποιήσει μια καταπληκτική σεζόν και είχε πάρει μεταγραφή στη Νιουκαστλ. 

Σύμφωνα με την Livesport η πρόταση των πράσινων στον Δώνη και στο επιτελείο του αγγίζει τις 250.000 ευρώ και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό σε αυτή την απόφαση ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ δεν βάζει ως προτεραιότητα τα χρήματα. Αν έκανε αυτό άλλωστε, δεν θα είχε αρνηθεί την προ ημερών πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. 

Ο Δώνης δεν έχει κρύψει το δέσιμο του με την ομάδα και αυτός ήταν ο λόγος που οι γιοι του ανδρώθηκαν τους πράσινους. Επίσης, ο έμπειρος κοουτς διατηρεί πολύ καλή σχέση με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την επικείμενη συνεργασία τους. 

Ο μοναδικός λόγος για να χαλάσει η επικείμενη συμφωνία είναι μια δελεαστική πρόταση από το εξωτερικό.