Λουτσέσκου υπέρ Ντάουμ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου πήρε θέση για την επίθεση που έκαναν οι Ρουμάνοι διεθνείς στον πρώην προπονητή της Εθνικής Ρουμανίας, Κριστόφ Ντάουμ.  

Η Ρουμανία με τον Κριστόφ Ντάουμ απέτυχε να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας και ο Γερμανός τεχνικός αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Γκάμπριελ Τόρχε ένας από τους διεθνείς επιτέθηκε στον Γερμανό τεχνικό.

«Στον Ντάουμ δεν αρέσουν οι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, οι ποδοσφαιριστές που έχουν κάτι να πουν. Αναφέρομαι σε αυτούς που μιλάνε όσο περισσότερο γίνεται. Εννοώ, αν σου άρεσαν τα αστεία ή μιλούσες κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αυτό δεν ήταν καλό. Δεν του άρεσαν αυτού του είδους οι ποδοσφαιριστές και απέκλειε έναν κάθε φορά».

Για την διαμάχη στην εθνική Ρουμανίας, ρωτήθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου ο οποίος τάχθηκε στο πλευρό του Ντάουμ. «Δεν μου άρεσαν οι αντιδράσεις ορισμένων παικτών προς τον Ντάουμ. Δεν ήταν μόνο ο Τόρχε, ήταν πολλοί. Και πριν φύγει και μετά που έφυγε. Είναι άνθρωποι του τίποτα, δεν έχουν προσωπικότητα. Με τέτοιους παίκτες, δεν μπορείς να έχεις πραγματική απόδοση. Είναι ξεκάθαρο, δεν μπορείς έτσι να πάρεις αποτελέσματα. Όταν είσαι παίκτης, πρέπει να μιλάς στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν έχεις κάτι να πεις, πηγαίνεις πρώτα στον αρχηγό της ομάδας και μετά πας στον προπονητή και του λες "κόουτς, πιστεύουμε πως πρέπει να κάνεις αυτό ή αυτό δεν είναι εντάξει. Και μετά, όλα πεθαίνουν εκεί, στη συζήτηση με τον προπονητή», ανέφερε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην Fanatik.ro.