Γιαννακόπουλος και Κοκκαλάς στα... ραντάρ του Άρη

Στο στόχαστρο του Άρη που θέλει να ενισχύσει τα "γκολποστ" του, φαίνεται να βρίσκονται οι Νίκος Παπαδόπουλος και Αντώνης Κοκκαλάς.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη μπορεί να μην έχουν τελειώσει ακόμη, ωστόσο ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στη Super League ΣΟΥΡΩΤΗ έχει ξεκινήσει. 

Δεδομένη θεωρείται η παραμονή του Γιώργο Καντιμοίρη, με τους "κιτρινόμαυρους" όμως να κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων καθώς ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει.

Έτσι, υποψήφιοι για την συγκεκριμένη θέση, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Live Sport, είναι οι Νίκος Παπαδόπουλος της Κέρκυρας και Αντώνης Κοκκαλάς του Πλατανιά, με τον πρώτο να έχει ένα μικρό προβάδισμα. 

Ο 26χρονος πορτιέρε της Κέρκυρας προέρχεται από γεμάτη σεζόν (26 συμμετοχές) έχοντας επίσης αγωνιστεί σε Απόλλων Λεμεσού, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, ενώ είχε πέρασμα και από την Ουντινέζε, δίχως όμως να αγωνιστεί με την φανέλα του ιταλικού συλλόγου.

Ο Κοκκαλάς αγωνίστηκε σε όλη του την καριέρα στον Πλατανιά, είχε φέτος 17 συμμετοχές και για πρώτη φορά θα αναζητήσει σε άλλη ομάδα την τύχη του.