Η Σπόρτινγκ θέλει τον Πασχαλάκη!

Τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη εξετάζει σοβαρά το τελευταίο διάστημα η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Πέρυσι ο Αλεξάνδρος Πασχαλάκης ερχόταν στον ΠΑΟΚ ως λύση ανάγκης, ωστόσο με τις φετινές εμφανίσεις του, έχει τραβήξει αρκετά... βλέμματα πάνω του. Μάλιστα όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας FORZA, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρίσκεται στην λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μεταξύ άλλων η εφημερίδα FORZA σημειώνει πως: «Τα... λιοντάρια συχνά – πυκνά έστελναν φέτος στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ άνθρωπο για να τσεκάρει την αγωνιστική πρόοδο του Δημήτρη Πέλκα, τον οποίο έχουν πάντα στα υπόψη. Ωστόσο μέσω αυτών των παιχνιδιών αυτός που τους “γυάλισε” ήταν ο θηριώδης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στη φετινή Super League”.

Μάλιστα πριν από λίγη ώρα η ιστοσελίδα «O Jogo» επιβεβαίωσε το εν λόγω ρεπορτάζ, όπου τονίζει πως η Σπόρτινγκ, προτίθεται να ξεκινήσει άμεσα τις επαφές με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να διαπραγματευτεί την μετακίνηση του 28χρονου πορτιέρο στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας.

Παράλληλα οι Πορτογάλοι κάνουν αναφορά στην ρήτρα αγοράς του Πασχαλάκη, που ανέρχεται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναζητεί τον αντικαταστάτη του Ρούι Πατρίσιο, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι.