«Προτάθηκε στην Αλ Αχλί ο Λουτσέσκου»

Σε σενάρια για τον πάγκο της Αλ Αχλί εμπλέκουν αιγυπτιακά ΜΜΕ τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς αναφέρουν ότι έχει προταθεί στον σύλλογο του Καΐρου που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Χοσάμ Αλ Μπαντρί.

Όπως σημειώνουν οι Αιγύπτιοι το όνομα του προπονητή του ΠΑΟΚ, έπεσε στο τραπέζι από εκπρόσωπο ποδοσφαιριστών, με τους διοικούντες της Αλ Αχλί να εξετάζουν την περίπτωση του Ρουμάνου τεχνικού παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση του.

Τα αιγυπτιακά ΜΜΕ, ωστόσο, δεν αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες, δεδομένου πως η περίπτωση του τεχνικού του Δικεφάλου, μοιάζει με... άπιαστο όνειρο για την Αλ Αχλί, από την στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Δεδομένη είναι, άλλωστε, η επιθυμία του Λουτσέσκου, να παραμείνει στον πάγκο των «ασπρόμαυρων», αφού ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν σε συνεργασία με τα στελέχη του Δικεφάλου.

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγους μήνες, το όνομα του 49χρονου τεχνικού, «έπαιξε» και στα ρεπορτάζ της Σαχτάρ Ντόνετσκ, ως υποψήφιος αντικαταστάτης του Πάολο Φονσέκα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει... πέραση μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τον ΠΑΟΚ.