ΑΕΚ: Τρεις μεταγραφές πριν... πετάξει για Πολωνία

Επί τάπητος έχει ήδη μπει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ένωσης και στη σύσκεψη που έγινε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη αποφασίστηκε να "τρέξουν" άμεσα κάποιες υποθέσεις.

Συγκεκριμένα τονίστηκε ότι μέχρι την αναχώρηση των "κιτρινόμαυρων" για το Κίελτσε θα κλείσει ένας εξτρέμ με ταχύτητα κι έφεση στο σκοράρισμα, ένας επιθετικός με τα χαρακτηριστικά του Αραούχο, αλλά κι ένας μέσος, όπως αναφέρει η "Live Sport". 

Σε ό,τι αφορά τον τελευταίο, θα πρόκειται για παίκτη που θα αγωνίζεται κυρίως ως "εξάρι", αλλά θα είναι ψηλός για να μπορεί να δώσει ύψος στην ομάδα, μιας και κάτι τέτοιο λείπει από τον άξονα της ΑΕΚ. Μάλιστα η περίπτωσή του δεν σχετίζεται με αυτή του Κονέ, τον οποίο θα γίνει προσπάθεια να τον κρατήσουν στην Ένωση. Εφόσον όμως δεν τα καταφέρουν, θα κινηθούν γι' ακόμη έναν μέσο. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει ο Παναγιώτης Κονέ να παραμείνει στο ρόστερ της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν. Ο Έλληνας μέσος αγωνίστηκε στην ΑΕΚ ως δανεικός από την Ουντινέζε με τον δανεισμό του να ολοκληρώνεται, όμως, ο νέος προπονητή της Ένωσης (όπως και ο ποδοσφαιριστής) θέλει τον Κονέ και τη νέα σεζόν στο σύλλογο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε τη συγκατάθεση του για την παραμονή του Κονέ και ο παίκτης θα μεταβεί στην Ιταλία για να μιλήσει με την ιταλική ομάδα για την ΑΕΚ.