«Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Καρντάμπια»

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο εξτρέμ της Λα Κορούνια, Φεντερίκο Καρντάμπια, όπως αναφέρουν και οι Ισπανοί.

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την Ισπανία, αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Ένωσης για τον 25χρονο κυνηγό της Ντεπορτίβο. Σύμφωνα με την «Εl Ιdeal Gallego», "η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποσπάσει την υπογραφή του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού από την Ντερποτίβο, Φέντε Καρτάμπια. Οι Έλληνες θέλουν να ενισχυθούν με τον καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσουν μια σεζόν στην οποία θα επιστρέψουν στον Τσάμπιονς Λιγκ". 

Στη συνέχεια το δημοσίευμα σημειώνει πως: "η Ντεπορτίβο δεν θα ήταν διατεθειμένη να πουλήσει ένα από τα μεγαλύτεράα της αστέρια με συμβόλαιο ως το 2022, εκτός κι αν ερχόταν μια μεγάλη πρόταση. Με αυτή τη λογική, η ΑΕΚ θα μπορούσε να ζητήσει από το ισπανικό κλαμπ τον δανεισμό του παίκτη", ενώ καταλήγει αναφέροντας ότι: "η αξία των παικτών της Λα Κορούνια έχει πέσει στο μισό μετά από τον υποβιβασμό στην Σεγούντα Ντιβισιόν".

Ο Καρτάμπια αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Βαλένθια, Μπράγκα και Κόρδοβα, ενώ τη σεζόν που πέρασε μέτρησε 20 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.