Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επανέρχεται για Λέοβατς

H Τρίτη (19/6) χαρακτηρίζεται ως η καθοριστική μέρα για το μέλλον του Μάριν Λέοβατς, με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να επανέρχεται να συζητάει εκ νέου με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ.

Την ώρα που όλα έδειχναν ότι η υπόθεση της μετακίνησης του Μάριν Λέοβατς από τον ΠΑΟΚ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι πρωταθλητές Κροατίας επέστρεψαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θέλουν να τα βρουν μαζί του. Γι’ αυτό και την Τρίτη (19/6), όπως γράφεται στον κροατικό Τύπο, θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι των συζητήσεων με την ελπίδα να συμφωνήσουν μαζί του.  

Η συμφωνία με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης είναι δεδομένη, η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς δεν μπορούσε από την πρώτη στιγμή να καλύψει τις απαιτήσεις του Κροάτη αμυντικού, που βάζει ως προτεραιότητα την παραμονή του στην πατρίδα του.

Ο Λέοβατς δέχθηκε ξανά την κρούση των ανθρώπων της Ντιναμό, με την οποία είχε έρθει σε συμφωνία για την μετακίνηση του, έχοντας την έγκριση του ΠΑΟΚ, που με την σειρά του τα είχε… βρει με τους Κροάτες σε ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ.