Ο ΠΑΟΚ και τα σενάρια για Ντένι Άλαρ

Η ανάγκη ενίσχυσης στην επιθετική γραμμή του, έχει φέρει στο προσκήνιο του ΠΑΟΚ αρκετά ονόματα, οι περιπτώσεις των οποίων δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους. Μία από αυτές είναι και του Αυστριακού επιθετικού της Στουρμ Γκρατς, Ντένι Άλαρ.

Μπορεί το συμβόλαιο του να εκπνέει το 2019, ωστόσο, το όνομά του φιγουράρει σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Φραντς Μάζερ, υποστήριξε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Kurier» πως έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις για την ώρα, ανάμεσα στις οποίες και αυτήν του ΠΑΟΚ.

«Για μια μεταγραφή, όλα θα πρέπει να ταιριάξουν: η ποιότητα της ομάδας, το οικονομικό και οι συνθήκες διαβίωσης, ως εκ τούτου, απορρίφθηκαν οι προσφορές που είχαμε από τον ΠΑΟΚ, τον Απόλλωνα Λεμεσού, την Ανατολική Ευρώπη και από αραβικές ομάδες. Η προετοιμασία ξεκινά στις αρχές Ιουλίου. Ας δούμε αν θα υπάρξει κάτι νεότερο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια ωστόσο είναι κάπου στη μέση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ ρώτησε για να μάθει γύρω από την περίπτωση του Ντένι Άλαρ και το πως έχουν τα δεδομένα γύρω από εκείνον, ωστόσο, δεν προχώρησε περισσότερο στην συγκεκριμένη υπόθεση...