Επαναφέρουν στο προσκήνιο για την ΑΕΚ τον Καρλίτος οι Πολωνοί!

Πολωνικό δημοσίευμα αναφέρεται ξανά στο φλερτ της Ένωσης με τον 28χρονο Ισπανό επιθετικό, Κάρλος Λόπες της Βίσλα.

Ο Καρλίτος είναι ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί για την ΑΕΚ στα τέλη Μαΐου. Παρότι στην Βίσλα Κρακοβίας το άστρο του έλαμψε, καθώς έκανε μια καταπληκτική χρονιά με 24 γκολ και 7 ασίστ σε 36 εμφανίσεις, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και πολυτιμότερος παίκτης στην Πολωνία, ο Ισπανός άσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Στην επιθυμία αποχώρησής του αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα sportowefakty.wp.pl, η οποία φιλοξένησε και δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Βίσλα, Αρκάντιους Κλοβάσκι, ο οποίος τόνισε πως: «Αναλύοντας την κατάσταση, φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι μόνο όσοι θέλουν να βρίσκονται εδώ πρέπει να παίζουν στη Βίσλα. Θα κάνουμε συζητήσεις, όμως είναι δύσκολο να προβλέψουμε που θα οδηγήσουν».

Την ίδια στιγμή, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι μεταξύ των ομάδων που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του Καρλίτος είναι η ΑΕΚ και η Ντιναμό Ζάγκρεπ. Ο ποδοσφαιριστής πράγματι έχει προταθεί στην Ένωση, όμως η περίπτωσή του έχει πολύ σημαντικές δυσκολίες, καθώς δεσμεύεται με ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και η Βίσλα επιθυμεί να... εξαργυρώσει όσο καλύτερα γίνεται την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε.