Οριστικά στην Ολλανδία η προετοιμασία του Παναθηναϊκού

Στην Ολλανδία αποφάσισαν οριστικά οι Νταμπίζας και Δώνης ότι θα μπουν οι βάσεις για τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Την Παρασκευή νέα συνάντηση του Δώνη με τον Αλαφούζο και... ανακοινώσεις.

Επί ολλανδικού εδάφους θα χτιστεί για ένα ακόμα καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς αυτή ήταν η απόφαση του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη, οι οποίοι μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη (!) από την πράσινη ΠΑΕ αλλά λειτουργούν ως εν δυνάμει στελέχη του συλλόγου. 

Το πιθανότερο προπονητικό κέντρο που θα μεταβεί ο Παναθηναϊκός στα μέσα Ιουλίου είναι το Οστενμπεργκ, όπου είχε πραγματοποιηθεί προετοιμασία και τη δεύτερη σεζόν του Γιάννη Αναστασίου, αλλά υπάρχει ακόμα μία επιλογή που εξετάζεται επίσης στην Ολλανδία.  

Εν τω μεταξύ την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Δώνη και τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς ο Ελληνας προπονητής έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στην Αθήνα στα τέλη της εβδομάδας για να καταστρώσει τα πλάνα του όσον αφορά τις προπονήσεις της ομάδας σε Κορωπί και Ολλανδία. 

Μετά τη συνάντηση που θα έχει με τον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις που έχουν... παρατραβήξει.