«Παγωμένο» το θέμα Βράνιες στην ΑΕΚ

Καμία εξέλιξη δεν έχει σημειωθεί τις τελευταίες ώρες στο θέμα του Όγκνιεν Βράνιες, με την Άντερλεχτ να μην έχει κάνει έως τώρα την τελική κίνηση που απομένει για να κλείσει η μεταγραφή.

Όπως είχατε διαβάσει στο SDNA, το περασμένο Σάββατο η βελγική ομάδα κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ (ύψους 3,5 εκατ. ευρώ), η οποία έφτασε αρκετά κοντά στις απαιτήσεις των Κιτρινόμαυρων, που είχαν πλέον ενστάσεις για κάποια επιμέρους θέματα, όπως κάποια μπόνους και τον τρόπο καταβολής των χρημάτων. Όλα έδειχναν ότι το μόνο που απέμενε για να κλείσει το deal ήταν μια τελική κίνηση από τους Μοβ για να τελειώσει η μεταγραφή.

Όμως, στο διάστημα που ακολούθησε δεν σημειώθηκε καμία ουσιαστική εξέλιξη από την πλευρά της Άντερλεχτ, με το θέμα να παραμένει έως αυτή τη στιγμή «παγωμένο». Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί άμεσα να εμφανιστούν οι Βέλγοι για να τελειώσουν την υπόθεση, όμως με δεδομένη την «κάψα» που έδειχναν όλο το προηγούμενο διάστημα για να τελειώσει γρήγορα η μεταγραφή, αυτό το... νεκρό διάστημα δεν περνά απαρατήρητο.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα του Βράνιες στην παρούσα φάση παραμένει ανοικτό, αλλά και «παγωμένο», με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι και ο ίδιος ο Βόσνιος στόπερ είναι ενήμερος από την ΑΕΚ για τις εξελίξεις και για όσα έχουν συζητηθεί μεταξύ των δύο κλαμπ τις τελευταίες ημέρες.