Τα είπαν «Λύμπε» και Ουζουνίδης

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε ο τεχνικός των πρωταθλητών προκειμένου να συναντηθεί και να μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για τα μεταγραφικά (και όχι μόνο).

Με το θέμα του Ογκνιέν Βράνιες να έχει ολοκληρωθεί μετά και την ανακοίνωση του από την Αντερλεχτ (και την ΑΕΚ), η Ενωση κοιτάει μπροστά και ασχολείται με την ενίσχυση της για τη νέα σεζόν. Μια ενίσχυση που θα περιλαμβάνει και την απόκτηση του αντι-Βράνιες, όπως είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στον Ουζουνίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη όταν είχαν δώσει τα χέρια για να αναλάβει ο Μαρίνος την τεχνική ηγεσία των Κιτρινόμαυρων.

Αυτό το θέμα, του αντι-Βράνιες δηλαδή, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που απασχολούν την ΑΕΚ, δηλαδή του εξτρέμ και του επιθετικού, τέθηκαν επί τάπητος στη συνάντηση που είχε ο προπονητής με τον τεχνικό διευθυντή στα γραφεία της ΠΑΕ το μεσημέρι της Πέμπτης. Εκεί, ο Ουζουνίδης ενημερώθηκε από τον Λυμπερόπουλο για το πού βρίσκεται η κάθε υπόθεση, με στόχο φυσικά να γίνουν οι καλύτερες επιλογές και η ομάδα να είναι ενισχυμένη ενόψει και των προκριματικών του Champions League, αφού η είσοδος στους ομίλους είναι ο μεγάλος στόχος όλων.

Υπενθυμίζουμε ότι στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΑΕΚ προβλέπεται η απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός φορ. Αντί του Αραούχο και του Λάζαρου κοινώς, με την επισήμανση μάλιστα στη διάρκεια της παρουσίασης του Μαρίνου Ουζουνίδη ως διαδόχου του Χιμένεθ ότι οι συγκεκριμένοι ήταν στόχος να αποκτηθούν πριν έρθει το ταξίδι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εννοείται πως στην κουβέντα υπήρξαν και αναφορές στην έναρξη της σεζόν. Στις 28 Ιουνίου θυμίζουμε (την άλλη εβδομάδα) είναι η πρώτη συγκέντρωση των πρωταθλητών, ενώ στις 2 Ιουλίου αναχωρούν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε της Πολωνίας. Προφανώς λοιπόν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν (και) αυτό το κομμάτι!