«Τελειώνει» και με Κουντέ ο Ολυμπιακός

Ο Πιέρ Κουντέ θα γίνει όπως όλα δείχνουν το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού αφού οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να έχουν ολοκληρώσει την μεταγραφή του μέχρι τη Δευτέρα όταν και η ομάδα αναχωρεί για Αυστρία.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει ολοκληρώσει με επιτυχία μια ακόμη θερινή μεταγραφή. Οι «ερυθρόλευκοι» τα τελευταία 24ωρα «τρέχουν» την υπόθεση του 22χρονου Καμερουνέζου χαφ, Πιέρ Κουντέ, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και πλέον απομένει να πάρουν το οριστικό ΟΚ και από τους Μαδριλένους, οι οποίοι φυσικά το παραχωρούν ως δανεικό αλλά επέμεναν να μην επιθυμούν την ύπαρξη οψιόν αγοράς στη συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς έχουν αποφασίσει ότι τον συγκεκριμένο παίκτη τον θέλουν στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν -και μάλιστα για σημαντικό ρόλο- οπότε πλέον πολύ δύσκολα θα χαλάσει η υπόθεση.

Μοιραία, τις επόμενες μέρες ο Καμερουνέζος αναμένεται να έρθει στη χώρα μας για τα τυπικά, τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές, ώστε να ικανοποιηθεί και η επιθυμία του Μαρτίνς που θέλει να δει τον βασικό αμυντικό χαφ της ομάδας να είναι μαζί του από την αρχή της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αναχωρεί για τις αυστριακές Άλπεις τη Δευτέρα (25/6).