Λέο Ζαμπά/Η ρήτρα των 20 εκ. ευρώ!

Ένα έγγραφο από τη Ρωσία περιμένουν στον ΠΑΟΚ για να ανακοινώσουν σήμερα (22/6) την απόκτηση του Λέο Ζαμπά, ο οποίος έχει υπογράψει από την Πέμπτη (21/6) το συμβόλαιο του.

Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού θα κοστίσει 2.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ και ανακοινωθεί εντός της ημέρας, με τον ίδιο να ταξιδεύει κανονικά μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για την Ολλανδία, όπου από σήμερα θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ενα έγγραφο που περιμένουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» από τη Ρωσία, είναι η αιτία που δεν έχει ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή του από την Αχμάτ Γκρόζνι.

Οι υπογραφές έχουν «πέσει» και στο συμβόλαιο του Λέο Ζαμπά μπήκε ρήτρα 20.000.000 ευρώ, άλλη μία απόδειξη για την επένδυση των «ασπρόμαυρων» για τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, που επέλεξε το νούμερο «98» στη φανέλα του.

H ιστορία με τις υψηλότερες και χαμηλότερες ρήτρες στον ΠΑΟΚ, ξεκινάει από αρκετά χρόνια πίσω, από το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια και τη ρήτρα των 15 εκατομμυρίων ευρώ, μέχρι τώρα ο Πρίγιοβιτς είχε την υψηλότερη ρήτρα (10.000.000 ευρώ) στην ομάδα, ενώ από τους Ελληνες, ο Πέλκας έχει ρήτρα 7 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ.