ΠΑΟΚ: «Η πλήρης αξιοπιστία θα ερχόταν με τη διαγραφή και του Κομίνη»

Η ανακοίνωση των νέων πινάκων από το Βίτορ Μέλο Περέιρα και η παρουσία του Γιώργου Κομίνη σ’ αυτή, δεν έμεινε ασχολίαστη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως επίσης και οι συνολικές αλλαγές στο χώρο της διαιτησίας.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής μπορεί να συμπεριέλαβε τον Γιώργο Κομίνη, ο οποίος «σημάδεψε» με την απόφασή του το ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν παραβλέπουν τη γενναία εκκαθάριση που έγινε με την αποπομπή πολλών διαιτητών και βοηθών.

«Αν είχε μείνει εκτός και ο Κομίνης», τότε όπως σχολιάζουν στη Μικράς Ασίας, «θα είχαμε την πλήρη αξιοπιστία των νέων πινάκων», ενώ δεν πρέπει να διαφεύγει το γεγονός της απουσίας από τους νέους πίνακες του διαιτητή Στυλιάρα και του βοηθού Ποντίκη, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο εκείνο το βράδυ της 11ης Μαρτίου στην Τούμπα.

«Στυλιάρας και Ποντίκης, προφανώς, χρεώνονται ότι πήραν στο λαιμό τους τον Κομίνη για να τον οδηγήσουν σε λάθος απόφαση», λένε στην Τούμπα θεωρώντας ότι με τις αποφάσεις η ΚΕΔ τους δικαιώνει σε μεγάλο βαθμό και επιβεβαιώνει με τη… βούλα, ότι είχαν δίκιο που έλεγαν ότι το γκολ του Βαρέλα ήταν κανονικό και έπρεπε να μετρήσει.

Οι «ασπρόμαυροι» κάνουν λόγο για «γενναία και αναγκαία η εκκαθάριση των πινάκων διαιτησίας από την πλειοψηφία διαιτητών που στιγμάτισαν με τις αποφάσεις και την στάση τους τόσο το προηγούμενο όσο και παλιότερα πρωταθλήματα», ενώ επιμένουν πως «η πλήρης αξιοπιστία των πινάκων θα ερχόταν με την διαγραφή και του Γιώργου Κομίνη και θα ήταν και λογικό, εφόσον καρατομήθηκαν οι δυο άλλοι υπεύθυνοι της ακύρωσης του γκολ του Βαρέλα».

Αυτό που λένε με πάσα βεβαιότητα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πως «έμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα ως την πλήρη κάθαρση και αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου».