Προς Κίνα ο Σεμπά

Κοντά στη μετακίνησή του στο κινεζικό πρωτάθλημα και την ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, βρίσκεται ο Σεμπά.

Ο Σεμπά ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν υπολογίζονταν για τη νέα σεζόν και απέμενε να βρεθεί ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να απαλλαγούν οι «ερυθρόλευκοι» από το συμβόλαιό τους. Όπως φαίνεται τώρα, όχι απλά θα γλιτώσουν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αλλά θα αποκομίσουν και σημαντικό κέρδος με ένα εξαιρετικό deal!

Συγκεκριμένα, η πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ για τον 26χρονο εξτρέμ είναι από την κινεζική Τσονγκίνγκ Νταγκντάι Λιφάν, την ομάδα που έχει προπονητή των πρώην «ερυθρόλευκο» Πάουλο Μπεντο και φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ!

Έτσι, όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος που προέρχεται από μια πολύ κακή σεζόν στο Λιμάνι θα καταλήξει τελικά στην Κίνα απ' όπου υπήρξε ενδιαφέρον για αυτόν και τον περασμένο Δεκέμβρη. Η υπόθεση μάλιστα δεν θα καθυστερήσει και η σούπερ πώληση για τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί πιθανότατα μέσα στο σαββατοκύριακο.