Απρόοπτο με Σιαμπάνη

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ που είχε... απρόοπτα, με το βάρος να πέφτει στην τακτική από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, στην απογευματινή προπόνηση δεν συμμετείχε ο Τιμπό Μουλέν λόγω τραυματισμού στο δεξί πέλμα σε μια ανύποπτη φάση κατά την διάρκεια της πρωϊνής προπόνησης.

Ο δεύτερος άτυχος της ημέρας ήταν ο Μάριος Σιαμπάνης, που τραυματίστηκε σε μία σύγκρουση που είχε με τον έτερο γκολκίπερ της ομάδας, Ροντρίγκο Ρέι. Αύριο θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου για να ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάστασή του και το αν και κατά πόσο εμπνέει ανησυχία η σύγκρουση που είχε ο νεαρός πορτιέρε με τον συμπαίκτη του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της προπόνησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέρα από τα στημένα, δούλεψε πολύ στην τακτική, χωρίζοντας το γκρουπ σε δυο ομάδες. Την πρώτη ομάδα αποτέλεσαν οι Βαρέλα, Μαλεζάς (ως αλλαγή Μιχόγεβιτς), Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Μαουρίσιο, Χαρίσης, Ζαμπά, Πέλκας, Μπίσεσβαρ και Κουλούρης και την δεύτερη οι Μάτος, Λεβέκ, Χατσερίδης, Κρέσπο, Κάνιας, Σάκχοφ, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Μυστακίδης και Λάμπρου με τον Ενρίκε να μπαίνει ως αλλαγή του τελευταίου.