Το (κρίσιμο) 48ωρο του Πόνσε

Στην πράξη και με την προεργασία που ήδη έχει κάνει, η ΑΕΚ δείχνει πως θέλει την υπόθεση της μεταγραφής του σέντερ φορ, να την κλείσει πιο γρήγορα απ' όλες.

Και γι αυτό άλλωστε έχει ανοίξει γραμμή με την Ρόμα, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μόντσι στο Sport24.gr, για τον δανεισμό του Εσέκιελ Πόνσε. Στην ΑΕΚ έχουν προκρίνει την λύση του δανεισμού του 21χρονου Αργεντινού για την κορυφή της επίθεσης και έχουν προχωρήσει (πολύ) και τις κουβέντες με τους Ιταλούς.

Μάλιστα αυτές τις κουβέντες, τις έχουν φτάσει και σε πολύ καλό σημείο. Πλέον εκείνο που η ΑΕΚ θα επιδιώξει, είναι να προσπαθήσει να κλείσει άμεσα την υπόθεση. Χωρίς χρονοτριβή, η οποία για περισσότερους από έναν λόγους δεν είναι προς το συμφέρον της Ένωσης.

Αυτό σημαίνει πως οι επόμενες 48 ώρες, στις οποίες η ΑΕΚ θα φορτσάρει για να ολοκληρώσει την συμφωνία, είναι κρίσιμες. Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, το μεγαλύτερο αγκάθι είναι υψηλή ρήτρα αγοράς του Πόνσε, που επιμένει να βάλει η Ρόμα.

Επίσης θα πρέπει να υπάρξει και συμφωνία της ΑΕΚ με τον ποδοσφαιριστή. Όλα αυτά, στην Ένωση θα επιδιώξουν να τα κάνουν γρήγορα. Ενώ για την περίπτωση που τελικά προκύψουν εμπόδια αξεπέραστα, ήδη στην ΑΕΚ έχουν και εναλλακτικές λύσεις για την θέση του φορ.