Ο Λουτσέσκου «κόβει» τον βήχα στην Εσκισεχίρσπορ

Άλλος ένας παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο τουρκικής ομάδας. Πρόκειται για τον Ντίεγκο Μπίσεσβαρ και τη Εσκίσεχιρσπορ. Μετά την επικείμενη μεταγραφή του Τζάλμα Κάμπος στην Αλάνιασπορ, οι γείτονες ελπίζουν πως ένας ακόμα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα μετακινηθεί στην Τουρκία. Μάλιστα, όπως αναφέραμε σε χθεσινό δημοσίευμα η «Fanatik» φιλοξένησε δηλώσεις του προέδρου της Εσκίσεχιρσπορ, Χαλίλ Ουνάλ, ο οποίος επιθυμεί την απόκτηση του Μπίσεσβαρ.

Στην Τούμπα, για την ώρα, δεν υπάρχει πρόταση για τον 31χρονο έμπειρο μέσο, όμως δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έρθει τις επόμενες ημέρες. Αυτή η μετακίνηση, μπορεί να σκοντάψει πάνω στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν αρνητικός στο να φύγει, Τζάλμα Κάμπος, καθώς τον υπολόγιζε αρκετά ειδικά στο ξεκίνημα τον επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Όμως υποχρεώθηκε να δώσει την συγκατάθεση του από την στιγμή που και ο Ανγκολέζος επιθετικός το ήθελε λόγω των απολαβών που θα είχε από την Αλάνιασπορ

Ο Λουτσέσκου, σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr δεν θα επιτρέψει να φύγει αν και εφόσον έρθει πρόταση στα γραφεία του ΠΑΟΚ. Θεωρεί τον 31χρονο ποδοσφαιριστή βασικό στοιχείο και μια από τις σταθερές της ομάδας που «χτίζει» στην Ολλανδία. Να θυμίσουμε, όπως είχαμε αναφέρει από to10.gr με απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού ξεκίνησαν οι συζητήσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπο του Σουριναμέζου ποδοσφαιριστή για την ανανέωση του συμβολαίου που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019.

Ο Μπίσεσβαρ με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανέβασε ένα βιντεάκι από τις διακοπές του έχοντας αγκαλιά ένα από τα παιδιά του το οποίο φορούσε φανέλα του ΠΑΟΚ. Εκτός από τους φιλάθλους του Δικεφάλου που τον ενθάρρυναν μέσα από τα μηνύματα τους, υπήρχαν και αυτοί της Εσκισεχιρσπορ που του ζητούσαν να αφήσει τους ασπρόμαυρους και να έρθει στην Τουρκία.