Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον πρόεδρο της Άντερλεχτ, ο οποίος αποκάλυψε πως το φερόμενο ενδιαφέρον για τον Μπιορν Ένχελς ήταν... προπέτασμα καπνού.
Σε μία ιδιαίτερα ασυνήθιστη δήλωση προχώρησε ο ισχυρός άνδρας της Άντερλεχτ, Μαρκ Κούκε. Ο πρόεδρος του βελγικού συλλόγου αποκάλυψε ότι τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Ένχλες του Ολυμπιακού ήταν μία... fake διαρροή και είχε σκοπό να πιέσει την ΑΕΚ για να πετύχει καλύτερη τιμή στην περίπτωση του Βράνιες!
«Θέσαμε μια τιμή για τον Βράνιες και επιτύχαμε να τον αποκτήσουμε. Αν και χρησιμοποιήσαμε fake news για να βάλουμε την ΑΕΚ στην πίεση, διαρρέοντας στον ελληνικό Τύπο ότι είμαστε κοντά στην απόκτηση του Μπιέρν Ένχελς, στόπερ του Ολυμπιακού», ανέφερε ο Κούκε.