"Τελειώνει" και τυπικά η υπόθεση δανεισμού του Ευθύμη Κουλούρη στον Ατρόμητο - Την Τετάρτη θα βρεθεί στην Αθήνα για υπογραφές.
Μπορεί να βρέθηκε μαζί με την ομάδα του Δικεφάλου στην Ολλανδία για το πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο, ο Ευθύμης Κουλούρης με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη, θα πάρει εκ νέου το αεροπλάνο, αυτήν την φορά με προορισμό την Αθήνα.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη ο Έλληνας επιθετικός του ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει για την πρωτεύουσα καθώς έκλεισε και τυπικά η υπόθεση του δανεισμού του στην ομάδα του Ατρόμητου.
Μετά την συμφωνία των δυο ομάδων αλλά και του ποδοσφαιριστή, ο Κουλούρης θα βάλει την υπογραφή του στη νέα συνεργασία του με τους Περιστεριώτες με φόντο τη νέα σεζόν.