Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αλμπάνης, μετά τη φιλική ήττα από την Μίετζ Λέγκνιτσα (1-0) τόνισε πως βρίσκεται σε περίοδο προσαρμογής αλλά και πως θέλει να βελτιώνεται.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Ένωσης στην κάμερα της Nova:
«Είμαστε στο στάδιο προσαρμογής ακόμα θέλουμε αυτή την πρώτη εβδομάδα να ακολουθούμε αυτά που μας λέει ο προπονητής. Εγώ προσπαθώ να εγκλιματιστώ ακόμα και όλοι στον σύλλογο με βοηθάνε.
Θέλουμε να παίζουμε καλά σαν σύνολο, δεν μετράει αν τα πήγα καλά ατομικά πρέπει να κάνουμε αυτό που θέλει ο προπονητής.
Θεωρώ πως την κρίσιμη στιγμή η ομάδα θα είναι έτοιμη, αυτό θα ξεκινήσει από την συλλογική προσπάθεια, όλα τα παιδιά και το κλίμα στα αποδυτήρια πιστεύω θα βοηθήσουν.
Είναι δυο καταστάσεις που δεν μπορούν να συγκριθούν (Απόλλωνας - ΑΕΚ) υπάρχουν περισσότερες απαίτησης εδώ, είμαι αισιόδοξος ,οι προσδοκίες μου ανεβαίνουν κάθε μέρα και θέλω να βελτιώνομαι».