Δύσκολο για Φλέτσερ, η σύνδεση με Παϊρότζ

Αρκέτα δύσκολη οικονομικά για τον μνημονιακό Παναθηναϊκό είναι η περίπτωση του Στίβεν Φλέτσερ καθώς το συμβόλαιό του ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ μαζί με την εφορία. Η σύνδεση του Παϊρότζ με την Σέφιλντ.

Το «τριφύλλι» αναζητά στην αγορά έναν προσιτό στράικερ προκειμένου να ξοδέψει για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της ομάδας την μοναδική προσθήκη ξένου άνω των 23.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί είναι του διεθνούς Σκωτσέζου φορ Στίβεν Φλέτσερ. Ο έμπειρος άσος της Σέφιλντ Γουένσντεϊ πάντως είναι «αλμυρός» καθώς μαζί με την εφορία κοστίζει περίπου 1.5 εκατομμύριο με τον Παναθηναϊκό να διαθέτει μπάτζετ300-500.000 ευρώ. Συνεπώς φαντάζει πολύ δύσκολο να έρθει με τις υπάρχουσες συνθήκες, εκτός φυσικά αν υπάρξει αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Βέβαια, το γεγονός πως η αγγλική ομάδα θέλει να τον ξεφορτωθεί λόγω κόστους ενδεχομένως να διαδραματίσει το δικό ρόλο στην όποια έκβαση του ενδιαφέροντος. Επιπλέον, όπως αναφέρει και η Live Sport, με τον Ταϊλανδό ιδιοκτήτη της Σέφιλντ έχει αναπτύξει στο παρελθόν επαγγελματικές σχέσεις ο γιος του Παϊρότζ Πιτ Πιεμπονγκσάντ, στοιχείο που επίσης δεν περνά απαρατήρητο.