«Δουλεύουμε για να τελειώσουμε το deal με Πόνσε»

Τις τελικές λεπτομέρειες ρυθμίζουν ΑΕΚ και Ρόμα για την ολοκλήρωση του deal με τον Εζέκιελ Πόνσε, ώστε να έρθει στη συνέχεια στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης. Επιβεβαιώνει στο gazzetta.gr και ο αθλητικός διευθυντής Μόντσι.  

Η ΑΕΚ έχει φουλάρει για τα καλά για την ολοκλήρωση τριών μεταγραφών μέσα στα επόμενα 24ωρα, καθώς έπειτα από τις θετικές εξελίξεις που υπήρξαν μέσα στο σαββατοκύριακο με Λούκας Μπογέ και Άλεφ, η Ένωση εκτός απροόπτου θα ολοκληρώσει και τον δανεισμό του Εζέκιελ Πόνσε.

Η συμφωνία με τη Ρόμα για τον Αργεντινό επιθετικό έχει επιτευχθεί τις τελευταίες εβδομάδες, ωστόσο ο πατέρας του παίκτη που λειτουργεί και ως εκπρόσωπός του περίμενε μήπως η Εϊμπάρ από την Primera Division μετουσιώσει το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει σε κάποια πρόταση. Τελικά αυτή δεν προέκυψε και η Ρόμα ενημέρωσε την ΑΕΚ για την αλλαγή στάσης του παίκτη ως προς τη μετακίνησή του στους Κιτρινόμαυρους.

Πλέον, όλα δείχνουν πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της ολοκλήρωσης του δανεισμού του Πόνσε στην ΑΕΚ. Τη δεδομένη στιγμή ρυθμίζονται οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να οριστικοποιηθεί το deal για τον Αργεντινό φορ και στη συνέχεια να έρθει στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Αυτό επιβεβαίωσε και με δήλωσή του στο gazzetta.gr ο αθλητικός διευθυντής των Ρωμαίων, Μόντσι: «Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για να κλείσουμε το deal του Πόνσε στην ΑΕΚ», ήταν τα λόγια του και πλέον μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να κλείσει οριστικά η συμφωνία.

Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ θα καλύψει το 50% του συμβολαίου του Πόνσε στη Ρόμα, κάτι που αντιστοιχεί σε 600.000 ευρώ, ενώ η οψιόν αγοράς που έχει συμφωνηθεί μεταξύ της ΑΕΚ και των Τζιαλορόσι για το επόμενο καλοκαίρι ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε θα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στα χέρια του τις τρεις προσθήκες που αναζητούσε για να προετοιμάσει την ΑΕΚ όσο το δυνατόν καλύτερα ενόψει των προκριματικών του Champions League τον άλλο μήνα.