Λάμπρου: «Θα είμαστε έτοιμοι με τη Βασιλεία»

Ο Λάζαρος Λάμπρου σκόραρε στο φιλικό με την Αντβέρπ επιβεβαιώνοντας την καλή προσπάθεια που κάνει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Ο Λάζαρος Λάμπρου μετά το τέλος του φιλικού με την Άντβερπ και το γκολ που σημείωσε μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το γκολ που πέτυχε στο φιλικό, για την προετοιμασία του "Δικεφάλου" αλλά και τα παιχνίδια με τη Βασιλεία.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε:

«Προετοιμασία κάνουμε και προετοιμαζόμαστε για τη σεζόν που θα έρθει. Ένα γκολ πάντως είναι η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που κάνεις στις προπονήσεις».

Για το γεγονός ότι αυτός και οι συμπαίκτες του αγωνίστηκαν για 90’:

«Είναι το πρώτο ενενηντάλεπτο που παίζουμε φέτος. Σίγουρα κάποια στιγμή ήρθε και η κούραση. Για αυτό όμως γίνονται και τα φιλικά. Για να είσαι έτοιμος για τα επίσημα παιχνίδια που θα έρθουν».

Για τη ψυχολογία του μετά το γκολ:

«Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει. Αυτή είναι η δουλειά του να βοηθά την ομάδα του και πέρα από τα ανασταλτικά που έχει και επιθετικά είτε με γκολ είτε με ασίστ. Όταν έρχεται αυτό για μένα, πέρα από τα υπόλοιπα πράγματα που κάνω στο παιχνίδι σημαίνει ότι κάτι κάνω καλά».

Για το βαθμό ετοιμότητας του: 

«Δεν θα βαθμολογήσω τον εαυτό μου. Ο προπονητής θα το κάνει αυτό. Από την στιγμή που παίρνω την επιβράβευση του του προπονητή και γενικότερα του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, είμαι χαρούμενος».

Για τους αγώνες με τη Βασιλεία: 

«Αισθανόμαστε ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Αν θα είμαστε έτοιμοι ή όχι θα φανεί στο επίσημο παιχνίδι».