Αποθεραπεία και φυσική κατάσταση στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο, μετά το φιλικό με την Έουπεν, δουλεύοντας στη φυσική κατάσταση και κάνοντας αποθεραπεία. Μπήκαν στις προπονήσεις Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς επέστρεψαν και σήμερα (16/7) στο γήπεδο, όπου έκαναν αποθεραπεία και δούλεψαν (πάντα με την μπάλα στα πόδια) επάνω στη φυσική κατάσταση, μετά το φιλικό της Κυριακής με την Έουπεν.

Αρκετές διαφορετικές ασκήσεις έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», χωρισμένοι σε ανάλογα γκρουπ. Το τεχνικό επιτελείο, σε συνεργασία πάντοτε με τον διατροφολόγο της ομάδας μας, αλλά και το ιατρικό επιτελείο, κάνει καθημερινά μετρήσεις στους παίκτες, προκειμένου να καταστρώνεται η προπόνηση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παίκτη.

Για παράδειγμα, ποδοσφαιριστές οι οποίοι χρειάζεται να δώσουν περισσότερη ένταση στο κομμάτι φυσική κατάσταση, κάνουν ακριβώς αυτό. Αντίθερα, όσοι είναι σε καλύτερο επίπεδο σε αυτό τον τομέα, δουλεύουν σε διαφορετικό ρυθμό και δίνουν έμφαση σε άλλους, όπως η τεχνική. Άπαντες, φυσικά, δουλεύουν επάνω στην τακτική.

Το απόγευμα οι παίκτες των Πειραιωτών θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες, αφού δεν έχει προγραμματιστεί προπόνηση. Η επάνοδος στο γήπεδο είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη, με διπλή προπόνηση. Μαζί με την ομάδα είναι, πλέον, οι μουντιαλικοί Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ, οι οποίοι άρχισαν προπονήσεις.

Δείτε φωτογραφίες από την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας: