Μπαλογιάννης: «Να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες του Λουτσέσκου»

Για το πως βίωσε την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, για τον χρόνο συμμετοχής που πήρε αλλά και για τη σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε ο νεαρός παίκτης του Δικεφάλου, Κώστας Μπαλογιάννης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Ήταν δύσκολη και σκληρή διαδικασία. Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για μένα. Να παίζω σε μια διαφορετική θέση», είπε αρχικά για την προετοιμασία. 

Για το πρώτο φιλικό:

«Από την αρχή της προετοιμασίας σκεφτόμουν να δουλέψω σκληρά και να αρπάξω όποια ευκαιρία μου δίνει ο προπονητής μου. Αυτός επέλεξε να με χρησιμοποιήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτό που μπορούσα να κάνω είναι να μπω και να του αποδείξω ότι μπορώ να παίξω σε αυτή τη θέση. Ήμουν και λίγο τυχερός, γιατί ήταν τραυματίες οι Βιεϊρίνια και Λεβέκ. Έπαιξα ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο και προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το αν μίλησε με τον Λουτσέσκου:

«Ο προπονητής με βάση αυτά που μου δείχνει με πιστεύει ως αριστερό μπακ. Βλέπω έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολλά πράγματα για το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι αυτή η επιλογή του μπορεί να με βοηθήσει στη συνέχεια».

Για το που πιστεύει ότι είναι η φυσική του θέση:

«Η θέση που ξέρω καλύτερα είναι αυτή του μέσου. Έτυχε, βέβαια, να παίξω και ως αριστερό μπακ στο παρελθόν και μου άρεσε αυτή η θέση. Το σημαντικό για μένα είναι να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες του προπονητή, σε όποια θέση και αν με χρησιμοποιήσει».

ΠΗΓΗ: Arena 89,4 FM.