Ποιος Μπόλτ; Ο Μασούρας!

Αν ο Γιάννης Μασούρας βρισκόταν στο κουλουάρ, δίπλα στον Μπολτ, θα αποτελούσε σοβαρό αντίπαλο για τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον πλανήτη.

Στο Βερολίνο το 2009, ο Μπολτ έκανε τα 100 μέτρα σε 9.58 πραγματοποιώντας παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Γιάννης Μασούρας, όταν έτρεχε στους στίβους έκανε την ίδια απόσταση σε 10.80, όπως είπε ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε σε «Sportime» και «Κόκκινο Πρωταθλητή» από το Έουπεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις εντυπώσεις του: «Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουμε κάνει πολύ σοβαρή δουλειά αυτές τις τέσσερις εβδομάδες που κάνουν προπόνηση τα παιδιά. Εγώ έχω ενταχθεί εδώ και δύο εβδομάδες στην ομάδα. Φαίνεται στο γήπεδο η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση. Σε όλα τα φιλικά, εκτός από αυτό με την Εουπεν, κερδίσαμε. Μας αδικεί το αποτέλεσμα γιατί στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, άσχετα αν ολοκληρώθηκε 0-0. Στο δεύτερο μέρος έγιναν κάποιες αλλαγές, ισοφαριστήκαμε με ένα περίεργο γκολ. Από εκεί και πέρα, η ομάδα ανέβηκε να βάλει και άλλο τέρμα, αλλά το δεχθήκαμε εμείς. Μετά πιέσαμε, αλλά τελικά δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ».

Για τα δύο σερί ματς που έδωσε η ομάδα του σε διάστημα 16 ωρών: «Μπορεί να μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής, αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχει κούραση, ενώ έχουμε κάνει πολύ σκληρή προπόνηση. Πιστεύω πως όλα θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο όταν πρέπει».

Για τη μεταγραφή του: «Οταν φεύγεις από την πέμπτη ομάδα της Ελλάδας και έρχεσαι στην πρώτη, είναι λογικό να δεις τελείως διαφορετικά πράγματα. Σε αντιμετωπίζει ο κόσμος πιο καλά. Σίγουρα, εδώ στον Ολυμπιακό, με υποδέχθηκαν όλοι με ανοιχτές αγκάλες. Θέλω να τους το ανταποδώσω και να τους κάνω όλους χαρούμενους, όπως και να πανηγυρίσουμε στο τέλος τους στόχους που έχουμε θέσει».

Γι τη συνεργασία του με τον Μαρτίνς: «Είναι ένας πολύ καλός προπονητής ο κ. Μαρτίνς. Η φιλοσοφία του είναι πολύ καλή και όλοι οι παίκτες έχουμε καταλάβει τι ακριβώς ζητάει. Από εκεί και πέρα, όλα θα βγουν στο γήπεδο».

Για το πόσο θέλει για να τρέξει 100 μέτρα: «Τα 100 μέτρα (γέλια); Οταν τα έκανα, τα έτρεχα σε 10.80!».