Μεταγραφική σύσκεψη στον Άρη

Ο Πάκο Ερέρα αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας του από τα 3-5 Πηγάδια, πραγματοποίησε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή των "κιτρίνων" προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τις επικείμενες μεταγραφές του Άρη.

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας που πραγματοποίησε ο Άρης, παρά το γεγονός πως αρκετά από τα νέα πρόσωπα δεν βρέθηκαν στο Βέρμιο από την πρώτη μέρα (σ.σ. Ματίγια, Κουέστα, Μενέντες) ή ακόμη και καθόλου (σ.σ. Κολάσο, Γκαρσία), ο Πάκο Ερέρα φαίνεται πως είναι ικανοποιημένος για το πως έχει κινηθεί η ομάδα του στην αγορά, καθώς όλες οι περιπτώσεις παικτών που αποκτήθηκαν μέχρι πρότινος ήταν δικές του επιλογές.

Παράλληλα σήμερα, ο έμπειρος τεχνικός μαζί με τους Τέλμο Ντε Αντρές, Ραούλ Μπράβο και Απόστολο Τερζή, πραγματοποίησαν συνάντηση στην Αλκμήνης μαζί με το Ντίνο Διαμανόπουλο. 

Τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος αφορούσαν την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού για τις θέσεις όπου ο Άρης έχει... κενά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Διαμαντόπουλος έχει ξεκινήσει ήδη να προχωράει περιπτώσεις παικτών που βρίσκονται στο στόχαστρο του Άρη, ωστόσο κατά τη διάρκεια  της μεταγραφικής σύσκεψης στα γραφεία της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, συζητήθηκαν και ονόματα παικτών που θα απασχολήσουν τους Θεσσαλονικείς ως εναλλακτικές λύσεις.