Ο Δώνης θέλει οι ευκαιρίες να γίνονται γκολ

Να μην σπαταλούν τις ευκαιρίες που θα έχουν, απαιτεί από τους παίκτες ο Γιώργος Δώνης αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της σεζόν.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό με το -6 και τον περιορισμό στις μεταγραφές, είναι δεδομένο οτι οι «πράσινοι» δεν θα έχουν κανένα περιθώριο λάθους κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι γκέλες ενδεχομένως να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα και για αυτό το «Τρένο» απαιτεί οι ποδοσφαιριστές του να τελειώνουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται και να μην τις σπαταλάνε...

Κάτι που το έκανε ξεκάθαρο στην πρωινή προπόνηση της Τρίτη, η οποία ήταν διάρκειας 90 λεπτών, με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να είναι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

Το ένα δούλευε στην αμυντική τακτική και το άλλο στο τελείωμα των φάσεων, με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να θέλει η μπάλα να καταλήγει μόνο στα δίχτυα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση άρχισε τα... γκάζια.

Μάλιστα εκεί, δούλεψε αρκετά με τους Σιφναίο, Ρεγκάκο και Δώνη (εν αναμονή του βασικού σέντερ φορ που αναμένεται να αποκτηθεί), ο οποίος πέτυχε και δύο εντυπωσιακά γκολ, όπως και ο Κάτσε.