Δοκιμή με 3-4-3 από τον Δώνη

Σχήμα με τρεις στην άμυνα δοκίμασε ο Γιώργος Δώνης ενόψει του αυριανού φιλικού με την Άλκμααρ.

Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε στο σημερινό διπλό σύστημα 3-4-3 με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, στην τριάδα των στόπερ Οικονόμου, Κολοβέτσιο και Γιόχανσον. Ινσούα και Κουλιμπαλί ως μπακ χαφ, Κάτσε και Δώνη στην μεσαία γραμμή και στην τριάδα μπροστά τους Μουνιέ, Χατζηγιοβάνη και Πίσπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν στο προπονητικό διπλό οι Τζανδάρης, Ρεγκάκος, Μπουζούκης και Χριστογεώργος αντί των Κάτσε, Πίσπα, Χατζηγιοβάνη και Διούδη. Το τελικό σκορ ήταν 1-1 με γκολ των Μπουζούκη όταν έπαιξε με τις ρεζέρβες και Ρεγκάκου όταν πέρασε ως αλλαγή με τους βασικούς. Ο Μαρκ Σιφναίος δεν αγωνίστηκε καθώς έχει κάνει με την υπόλοιπη ομάδα μόλις δύο προπονήσεις και έτσι έκανε ενισχυτική αερόβια άσκηση.

Να σημειωθεί πως πριν από το αυριανό πολύ δυνατό φιλικό με αντίπαλο την Άλκμααρ, υπάρχει και προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Για τον Γιώργο Δώνη το συγκεκριμένο τεστ είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρίας να τσεκάρει κάποια πράγματα καθώς ήταν επιλογή του η ομάδα να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους. Πάντως το συγκεκριμένο φιλικό δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη καθώς οι πράσινοι δεν έχουν φτάσει σε κάποια συμφωνία με κανάλι για να υπάρξει μετάδοση.