Σκληρή δουλειά ενόψει του νέου φιλικού στο Γκενκ

Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Γκενκ, όπου την Τετάρτη αντιμετωπίζει τη Σεντ Τρούιντεν στο τρίτο φιλικό επί βελγικού εδάφους και πέμπτο συνολικά για το καλοκαίρι. Πολλή δουλειά στην τακτική, τρέξιμο και «happy birthday» για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Συνεχίζονται οι διπλές προπονήσεις και η σκληρή δουλειά στον Ολυμπιακό. Το απόγευμα της Τρίτης, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο των ακαδημιών της Γκενκ όπου και φιλοξενείται το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους, συνεχίζοντας σε πολύ υψηλούς ρυθμούς ενόψει της έναρξης της σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του ανέβασαν ξανά την ένταση, παρότι ακολουθεί το πέμπτο κατά σειρά θερινό φιλικό των Πειραιωτών, το απόγευμα της Τετάρτης (19:30, Novasports 1) με αντίπαλο τη Σεντ Τρούιντεν. Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλή δουλειά στα τελειώματα των φάσεων, την τακτική, ενώ οι ασκήσεις της Τρίτης είχαν και ένα ξεχωριστό στοιχείο, αφού πολλοί παίκτες χρησιμοποιήθηκαν σε διαφορετικές θέσεις από τις «κανονικές» τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Ένγκελς είχε ρόλο «δεκαριού» και ο Φορτούνης έπαιξε σαν αμυντικό χαφ.

Κανονικά σε όλη την απογευματινή προπόνηση συμμετείχαν επίσης και οι δύο Ιρανοί, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί, όπως και ο Ποντένσε. Το πρωί της Τετάρτης οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν ένα ξεμούδιασμα και το απόγευμα ακολουθεί το τρίτο φιλικό επί βελγικού εδάφους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του δείπνου, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, συνολικά, έκαναν έκπληξη στον Πέδρο Μαρτίνς που έχει τα 48α γενέθλιά του. Στον Πορτογάλο προσφέρθηκε γλυκό ενώ άπαντες του τραγούδησαν το «happy birthday», με τις αντίστοιχες ευχές για υγεία και επιτυχίες στο Λιμάνι.