Μία «ανάσα» από τον Παναθηναϊκό ο Πούγγουρας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μία «ανάσα» από την απόκτηση του 22χρονου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, Αχιλλέα Πούγγουρα.

Ο Γιώργος Δώνης έχει ως προτεραιότητά του την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού καθώς επιθυμεί να αποκτηθεί ένας παίκτης για τη θέση του στόπερ. Έτσι, λοιπόν, φαίνεται πως ο εκλεκτός έχει βρεθεί, με βάση πάντα και τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί στην ομάδα και είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Ο γεννημένος στις 13 Δεκεμβρίου του 1995 κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ως και τον Ιούνιο του 2019, ωστόσο, φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Έτσι, οι συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών είναι στο τελικό στάδιο και όλα δείχνουν ότι ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ως ελεύθερος.

Ο Έλληνας αμυντικός την σεζόν που ολοκληρώθηκε ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, το περασμένο Μάρτη παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Άρκα Γκντίνια με την οποία αγωνίστηκε ως και τον Ιούνιο. Με τον πολωνικό σύλλογο συμπλήρωσε τρεις συμμετοχές στο εγχώριο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο.

Πρόκειται για ένα παιδί που προέρχεται από τις Ακαδημίες του Δικεφάλου του Βορρά, ενώ με την ανδρική ομάδα έχει συνολικά καταγράψει 13 συμμετοχές. Τέλος, να σημειωθεί πως έχει περάσει δανεικός και από τη Βέροια την περίοδο 2015/16 μετρώντας συνολικά 22 αγώνες με την φανέλα της ομάδας της Ημαθίας.

Έτσι, ο Πούγγουρας εφόσον τελικώς ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό θα έρθει να πλαισιώσει τους Βαγγέλη Οικονόμου και Δημήτρη Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού καθώς πέραν αυτών των δύο υπάρχει ο Δημήτρης Κουρμπέλης που μπορεί να αγωνιστεί και εκεί και ο νεαρός Θεοφάνης Μαυρομμάτης.