Έναρξη αφίξεων για την ΑΕΚ

Από το Τορίνο, λογικά στις 17:10, θα αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Αργεντινός εξτρέμ, Λούκας Μπογέ. Έπονται οι Εσεκιέλ Πόνσε και Αλέφ.

Κάθε ημέρα και ένας; Κάπως έτσι ξεκινά σήμερα το γαϊτανάκι των αφίξεων, ποδοσφαιριστών με τους οποίους η ΑΕΚ ήλθε σε συμφωνία. Καθώς επίσης και με τις ομάδες τους. Πρώτος θα καταφτάσει σήμερα το απόγευμα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, (λογικά στις 17.10 το απόγευμα, καθώς αυτή είναι η ώρα άφιξης της μοναδικής πτήσης απευθείας από Τορίνο), ο Λούκας Μπογέ.

Θα τον περιμένουν εκεί άνθρωποι της ομάδας, λογικά για να τον οδηγήσουν στο Ιατρικό Κέντρο όπου θα υποβληθεί στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. Αργότερα θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας για τις υπογραφές, εκτός αν η διαδικασία αυτή μετατεθεί για το πρωί της Πέμπτης ώστε ο παίκτης να ξεκουραστεί.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, θα ακολουθήσει ο συμπατριώτης του Έκι Πόνσε, πιθανότατα αργά το βράδυ της Πέμπτης ή τα ξημερώματα της Παρασκευής, αν και ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί η ακριβής ώρα άφιξής του.

Την Παρασκευή θα έρθει ο Αλέφ, καθώς το βράδυ της Πέμπτης η Μπράγκα επιστρέφει στη βάση της από το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Το καλύτερο σενάριο όλων είναι να πάρουν και οι τρεις μέρος στην προπόνηση της ερχόμενης Δευτέρας, ενώ υπάρχουν κάποιες λιγοστές πιθανότητες να δούμε τον Μπογέ στο φιλικό του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.