«Τρέλα» για τα διαρκείας και σκέψεις για να μπει... όριο!

«Αμόκ» στον κόσμο του ΠΑΟΚ για ένα εισιτήριο διαρκείας, με τις ουρές στην Τούμπα να μην σταματάνε ούτε και σήμερα! Σκέψεις στον Δικέφαλο για να μπει όριο στις 21000 καρτέλες!

Πανικός επικράτησε για ακόμη μια ημέρα στα γραφεία του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, με τον κόσμο του Δικεφάλου να δημιουργεί ουρές για ακόμη μια μέρα, προκειμένου να προμηθευτεί ένα... μαγικό εισιτήριο διαρκείας!

Συγκεκριμένα ο κόσμος των "ασπρόμαυρων" δείχνει έμπρακτα την στήριξη του στην ομάδα, καθώς πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση της ημέρας, με τον αριθμό να φτάνει τις 10.736 καρτέλες, ενώ από αυτά, τα 7775 αφορούν τις ανανεώσεις των περσινών κατόχων.

Όπως φαίνεται, η... δίψα του κόσμου για να βρεθεί... δίπλα στην ομάδα την φετινή σεζόν είναι τεράστια, με τον αριθμό να ανεβαίνει καθημερινά με έντονους ρυθμούς!

Για τον λόγο αυτό, στον ΠΑΟΚ υπάρχει η σκέψη να μπει όριο στην πώληση διαρκείας, κοντά στις 21000, αριθμός που όπως φαίνεται με τα δεδομένα που υπάρχουν, είναι εφικτός!

Εφόσον προχωρήσει η παραπάνω σκέψη που έχουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, τότε τα λίγα εισιτήρια που θα μείνουν για διάθεση στα δύσκολα ματς (σ.σ. ευρωπαϊκά, ντέρμπι στην Ελλάδα), θα διατίθενται όπως φαίνεται, μόνο μέσω ίντερνετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σαββατοκύριακο θα ανοίξουν όλες οι ελεύθερες θέσεις για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ωστόσο η διαδικασία θα πραγματοποιείται μόνο μέσω ίντερνετ.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 περιλαμβάνουν:

Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος Super League.

Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου.

Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.

Όλους τους εντός έδρας προκριματικούς αγώνες Uefa

Όλους τους εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων UEFA Champions League ή UEFA Europa League σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας.