Στροφή στη Βασιλεία για τον ΠΑΟΚ

Η πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League πλησιάζει, με τους παίκτες του Δικεφάλου να επιστρέφουν στις προπονήσεις με φόντο τα ματς απέναντι στους Ελβετούς.

Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος με την ελβετική ομάδα στο γήπεδο της Τούμπας την Τρίτη (24/7), ξεκινώντας έτσι τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά την επιστροφή των "ασπρόμαυρων" από την Ολλανδία, που διεξήχθη το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου, ο Ράζβαν Λουτσέσκου παραχώρησε στους παίκτες του διήμερο ρεπό, προκειμένου να πάρουν λίγες... ανάσες.

Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Πέμπτης (19/7), ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τις δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που ακολουθούν με την Βασιλεία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, με την κατάσταση του τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Φερνάντο Βαρέλα να ξεκαθαρίζει σήμερα, αν και ο Αφρικανός στόπερ ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας τις δύο προηγούμενες ημέρες.