Ρουμανικά σενάρια για ΠΑΟΚ και Βαταγέλου!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ και σύμφωνα με τους Ρουμάνους, έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 25χρονου άσου της Σπάρτα Πράγας, Μπογκντάν Βαταγέλου.

Από την πατρίδα του φαίνεται να εξετάζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιπτώσεις για την θέση του αριστερού μπακ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ρουμανία ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 25χρονο αριστεροπόδαρο άσο, Μπογκντάν Βαταγέλου.

Ο Βαταγέλου μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο ως αριστερό μπακ όσο και αριστερός μέσος. Ο 25χρονος άσος αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Στεάουα χωρίς όμως να αγωνιστεί ποτέ με την πρώτη ομάδα. Έτσι, το 2011 ακολούθησαν η Ραμνίτσου Βαλτσέα της δεύτερης κατηγορίας με την οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια.

Το 2013 μετακόμισε στην Μεταλούλ Ρεσίτα και τον Ιανουάριο τυο 2014 μετακόμισε στην Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα με την οποία κατάφερε να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Μετά από δύο απόλυτα πετυχημένα χρόνια έχοντας φτάσει μάλιστα να γίνει αρχηγός της ομάδας, πήρε μεταγραφή για την Σπάρτα Πράγας τον Δεκέμβριο του 2016 υπογράφοντας συμβόλαιο για 3,5 χρόνια με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει το 1,4 εκατ. ευρώ. 

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ρουμανίας και όπως αναφέρουν οι Ρουμάνοι συνάδελφοι ο ΠΑΟΚ εξετάζει την περίπτωσή του.